About Nixon Hire
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА 0 700 18 188
About Us

За нас

Mashinipodnaem.bg е портал за отдаване на машини под наем с една единствена цел - вашето удобство. На всички е ясно, че инвестициите в скъпоструваща техника, която няма да се използва за повече от няколко проекта е нерентабилна.
Информация / За нас

За нас


Какво е www.mashinipodnaem.bg?

Машиниподнаем.БГ е портал за отдаване на машини под наем с една единствена цел - Вашето удобство. На всички е ясно, че инвестициите в скъпоструваща техника, която няма да се използва за повече от няколко проекта е нерентабилна. Много често сумата за закупуване на дадена машина е в десети пъти по-висока, отколкото сумата за наемането на машината за нужното за изпълнение на задачата време. Ние разполагаме с голямо количество машини на склад и сме тук за да ви помогнем. Ако имате нужда от машини за изпълнението на всякакъв вид строителни, градински и други дейности - ние сме тук. Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин. При нас Вие ще намерите голяма и разнообразна гама от строителна техника от четирите основни категории. Това са: Лека механизация, Тежка механизация, Транспортни средства, Фургони и оборудване. Освен това ще можете да публикувате напълно безплатно Вашите обяви ако имате собствени машини или извършвате услуги с тях. Това може да направите в графата на сайта ни за Малки обяви. Ние искаме да сме Ви максимално полезни не само с механизацията, която предлагаме и която може да ползвате, наемайки я от нас, а и като Ви даваме реален шанс са печелите от собственото Ви оборудване.

Какво получавате повече от www.mashinipodnaem.bg?

1. Машините, с които разполагаме се разделят в четири главни категории, както споменахме по-горе. Технологиите и новостите в строителния бранш обаче са един неспирен процес без край. Колкото ние от mashinipodnaem.bg да се стремим да имаме последната техника, излязла на пазара, това е невъзможно. Постоянно се изобретяват и усъвършенстват нови машини, но това Вас не трябва да Ви притеснява. Вие може да говорите с нашият екип професионалисти за машината, от която се нуждаете и която не намирате в сайта. Екипът ни ще Ви даде реални срокове за закупуване  на съответната техника и за нейната доставка, като се съобрази максимално с Вашите нужди и потребности. В изключително редки случай ние не можем да осигурим оборудването от което Вие се нуждаете. Това се случва най-често по причини, които не зависят от нас.

2. Второто нещо което ние Ви предлагаме в този сайт за разлика от много други е възможността за договаряне на цената за наем. При наем над 7 дни Вие получавате 50 % отстъпка от цената на ден. При наем за период от месец и над месец нашите служители изготвят за Вас оферти с преференциални цени и условия за ползваната от Вас техника. Във всеки един момент Вие може да разчитате на нас за поддръжката и обслужването на машините. Също така може да сте спокоини че за нас не са проблемни и изненадващи внезапните повреди или аварии. Въпреки че професионални механици се грижат за техниката, която даваме под наем все пак тя се амортизира в даден период от време. Но ние сме готови и за такъв вариант и  можем да Ви осигурим същото оборудване при повреда на първоначално наетото.

hirehire
.