About Nixon Hire
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА 0 700 18 188
About Us

Сервиз на строителна техника и оборудване

Сервиз и поддръжка на строителна техника и оборудване от висококвалифициран персонал с дългогодишен опит. Ремонт на всички машини за под наем и на Вашата собствена техника.
Информация / Сервиз

Сервиз


Когато наемате машини е много важно дали те са в изправност и дали са преглеждани от специалисти за повреди и неизправности. Същото се отнася и когато имате собствена техника и оборудване.

* Правилната експлоатация на машините  и доброто сервизиране е от  съществено значение за тях и Вашата безопасност по време на работа.

Какво предлагаме ние в www.mashinipodnaem.bg?

При нас ще откриете сервиз от висококвалифицирани професионалисти с дългогодишен опит, които ще Ви помогнат в грижите и ремонтирането както на наетата техника, така и на Вашата собствена. Нашият екип от механици се грижи постоянно за машините, които се отдават под наем. Те се инспектират щателно и тестват винаги като се отдават под наем или се връщат от клиент. По този начин ние гарантираме пълна безопасност за Вас при работа с наетата от нас техника.
По същия начин екипът ни от сервизни техници се отнася с всяка една машина или електроинструмент оставени за ремонт при нас. След обстоен преглед на техниката ние Ви съобщаваме констатираните повреди по нея и цената на ремонта, ако искате такъв. При потвърждение от Ваша страна ни отремонтираме и тестваме Вашето оборудване.

Как да сте спокоини, когато вземате машина под наем от нас?

Когато наемате техника от www.mashinipodnaem.bg Вие получавате приемно-предавателен протокол, в който е вписано състоянието на наеманата машина и дефекти, ако има такива. Самата машина се изпробва пред Вас и Ви се прави пълен инструктаж за работа с нея и за Вашата безопасност.
За да не останат никакви притеснения спрямо наеманата техника може да погледнете стикера или табелката, които имат всички наши машини. Именно там е написана датата на последното сервизиране и дали машината е в изправност или не.

Как и къде да ни откриете?

Нашият сервиз и екип от професионалисти работят без почивен ден. Вие може да получите консултация от тях дори по телефона. Те могат да Ви дадат компетентно мнение или съвет какво да направите или каква техника да използвате за дадена дейност. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА: 0877 / 17 00 18

hirehire
.