About Nixon Hire
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА 0 700 18 188
About Us

Консултация

Консултиране с наш екип от професионалисти при избора на машини или оборудване под наем. Вие може да получите компетентен съвет или мнение за това каква техника да наемете по най-удобния за Вас начин: по телефона, на skype, по e-mail или чрез формата за контакт в сайта.
Информация / Консултация

Консултация


Консултация преди наем на машина

За по-голямо улеснение и удобство на всички наши настоящи и бъдещи клиенти ние предлагаме консултиране с екип от професионалисти , преди наем на дадена машина. Това го правим с цел, когато Вие наемате техника да не влагате излишни средсва в наема на неподходящата. Затова всички наши клиенти могат да се свържат с нас по най-лесния и бърз за тях начин и да получат компетентен съвет за това от каква точна машина се нуждаят. Нашата цел е не да вземете под наем техника, която ще Ви е безполезна, а напротив - такава, с която ще може да свършите Вашите задължения.

Как може да се свържете с нас?


Всеки наш клиент, който се нуждае от консултация и съвет относно какво оборудване да използва може да ни посети в нашите офиси, където нашите специалисти ще му покажат и дори тестват търсената от него машина.
В случайте когато обаче Ви е невъзможно и нямате време да дойдете директно при нас ние предлагаме следните алтернативни варианти за консултация:

1. По телефона
2. По скайпа
3. По имейла
4. Чрез формата за обратна връзка
5. С лично посещение на наш специалист до Ваш обект срещу заплащане

Наше мото е че всеки клиент трябва да бъде доволен и да получи най-професионалното обслужване. Ето защо когато Вие търсите консултация от нас онлайн или по телефона ние сме се погрижили максимално да улесним достъпа за информация относно всяка една машина в нашата гама за под наем. Това сме осъществили като освен описание на дадения продукт и снимка има и добавено клипче. По този начин Вие може да сдобите реална представа как точно работи дадена машина и дали Ви е нужна именно тя. Ако дори след като сте гледали клипче на избран продукт или сте говорили с някой от екипа ни не сте убеден, че точно той ще Ви бъде полезен, посетете нашия блог. В него ще намерите подробно описание на голяма част от предлаганата в сайта техника, начина на експлоатация и нейното приложение.

hirehire
.